Nieuwbouw Oevers Roode Vaart in Zevenbergen

Aan de oevers van de Roode Vaart, aan de zuidwestzijde van Zevenbergen, wordt door gebieds- en projectontwikkelaar AM een kleinschalig en bijzonder plan ontwikkeld: buitendijks wonen direct aan het water!

Eerder realiseerden al zes kopers hier hun droomwoning: een vrijstaande woning aan het water met vrij uitzicht over het Brabantse landschap!

In de volgende fase komen hier nog zes zelfbouwkavels aan de Huizersdijk en een zelfbouwkavel aan de Generaal Allenweg. Daarnaast ook 18 twee-onder-een-kapwoningen én 3 vrijstaande woningen aan de Generaal Allenweg. Uniek aan deze kleinschalige ontwikkeling is de combinatie van het wonen aan het water en uitzicht op de het Brabantse landschap in combinatie met het sfeervolle en gemoedelijke Brabantse dorp Zevenbergen.

De vrije kavels hebben een oppervlakte van circa 390m² tot en met circa 509 m². De twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen krijgen drie woonlagen en worden duurzaam en gasloos ontwikkeld met een hoge ambitie op het gebied van energie en comfort, te weten BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouwen). De architectuur wordt passend bij wonen aan het water.

Momenteel is er nog niet meer informatie beschikbaar. Het ruimtelijk ontwerp van de duurzame woningen en het bestemmingsplan worden de komende tijd uitgewerkt en in procedure gebracht. De vrije kavels en woningen worden naar verwachting in medio 2023 in verkoop gebracht.

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Veelgestelde vragen

Naar Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij helpen?

    Hebben alle woningen een eigen parkeerplek?

    Wat is het prijsniveau van de woningen?

    Hoeveel woningen komen er in het plan?

    Hoe kan ik in aanmerking komen voor een koopwoning in het project Oevers Roode Vaart?

Naar Veelgestelde Vragen